Contul de Instagram al lui Jennifer Aniston, lansat marţi, a fost indisponibil mai multe ore după ce actriţa a publicat un selfie cu echipa „Friends”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Problema a apărut la câteva ore după ce fotografia cu actorii Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer, colegii ei din serialul „Friends”, a fost publicată.

În decurs de o oră, contul ei a înregistrat peste 116.000 de urmăritori, iar poza, câteva sute de mii de aprecieri, înainte ca pagina să se blocheze.

„Iar acum suntem prieteni şi pe Instagram. Bună, Instagram”, a scris ea alături de imagine.

Reese Witherspoon i-a comentat: „Da! Bun venit, Jen!”. 

După o zi de la debutul pe reţeaua de socializare, Aniston are peste 7,4 milioane de urmăritori. Fotografia a primit peste 9 milioane de aprecieri.

Actriţa în vârstă de 50 de ani este cunoscută pentru rolul Rachel Green din serialul lansat în 1994, care a avut 10 sezoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.