Comedia „Crazy Rich Asians”, regizată de Jon M. Chu, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 22,2 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu un total de 110,9 milioane de dolari încasări la nivel nord-american, „Crazy Rich Asians” (Warner Bros.) urmăreşte să devină comedia cu cel mai mare succes de box office local din ultimii doi ani.

Filmul de acţiune „The Meg” (Warner Bros.), cu Jason Statham în rol principal, s-a menţinut, după al patrulea weekend de la premieră, pe locul al doilea, cu încasări de 10,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

„Mission: Impossible - Fallout”, al şaselea lungmetraj al francizei cu Tom Cruise, a urcat un loc în clasament, după ce, în al şaselea weekend de la lansare, a generat încasări de 7 milioane de dolari. Producţia Paramount a depăşit pragul de 200 de milioane de dolari încasări la nivel local şi pe cel de 645 de milioane la nivel global.

Drama biografică „Operation Finale” (MGM), de Chris Weitz, despre o echipă de agenţi secreţi care porneşte în cautarea ofiţerului nazist care a plănuit Holocaustul, a debutat pe locul al patrulea în topul nord-american, cu încasări de 6 milioane de dolari.

Thrillerul „Searching” (Sony), despre o familie coreeană ce trăieşte în zona Golfului San Francisco, a urcat 17 locuri în box office, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a fost lansat în peste 1.200 de cinematografe şi a generat încasări de 5,7 milioane de dolari.

Lungmetrajul fantastic de aventuri „Christopher Robin” (Disney), cu Ewan McGregor în rol principal, a coborât un loc, până pe şase, după ce a generat încasări de 5 milioane de dolari în al cincilea weekend de la premieră.

Filmul de aventuri „Alpha” (Studio 8), regizat de Albert Hughes, s-a menţinut pe locul al şaptelea în box office-ul nord-american de weekend. În al treilea sfârşit de săptămână de la lansarea pe marile ecrane a generat încasări de 4,45 milioane de dolari.

Comedia de acţiune „The Happytime Murders” (STX Films), cu Melissa McCarthy şi Elizabeth Banks în distribuţie, a coborât cinci locuri, până pe opt, după ce, în al doilea weekend, a generat îcnasări de 4,41 de milioane de dolari.

„BlacKkKlansman” (Focus Features), de Spike Lee, s-a clasat, după al patrulea weekend de la premieră, pe poziţia a noua, în coborâre un loc, cu încasări de 4,1 milioane de dolari.

„Mile 22” (STX Films), cu Mark Wahlberg şi Lauren Cohan în distribuţie, s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre cinci locuri, după ce, în al treilea weekend, a generat încasări de 3,5 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.