Actriţele Claire Foy şi Emma Watson şi cântăreaţa Rosalía se numără între protagonistele calendarului Pirelli pe 2020 inspirat de „Romeo şi Julieta”, care a fost lansat oficial marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotograful italian Paolo Roversi s-a inspirat din piesa scrisă de William Shakespeare pentru cea de-a 47-a ediţie a calendarului, în care apar şi actriţa Kristen Stewart, modelul transgender Indya Moore, cântăreaţa Chris Lee, artista Stella Roversi, fiica fotografului, şi actriţa Yara Shahidi.

Realizat în Verona, unde este plasată şi acţiunea piesei lui Shakespeare, calendarul este intitulat „Looking for Juliet” şi a fost prezentat oficial marţi.

Indya Moore
Indya Moore

„Societatea se schimbă foarte, foarte repede şi calendarul Pirelli se schimbă de asemenea”, a delcarta Roversi pentru Reuters. „Nu putea rămâne la fel după 30 de ani. Este interesant de văzut cum calendarul Pirelli urmează evoluţia societăţii şi a fotografiei, a esteticii, ideii de frumuseţe feminină”. 

Rosalía
Rosalía

Calendarul a devenit publicaţie anuală în 1963, însă apariţia lui a fost întreruptă în 1974. Zece ani mai târziu, a devenit din nou anual.

Creat de directorul artistic britanic Derek Forsyth, calendarul a fost cunoscut pentru faptul că apare în ediţie limitată. În 1993, compania a decis să reinventeze calendarul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.