Baletul clasic ”Spărgătorul de nuci” de P.I.Ceaikovski va fi prezentat de Cirque de Monte Carlo şi Edvin Marton la Sala Palatului din Bucureşti, pe 4 şi 5 noiembrie, într-o interpretare inedită, un show acrobatic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cirque De Monte Carlo şi Edvin Marton vor crea un spectacol cu elemente de balet acrobatic, care să transpună întrega operă într-o dimenisune cu totul nouă: circ, magie, animaţie 3D, balet şi muzică, anunţă organizatorii. 

Trupa din Monte Carlo se află printre liderii mondiali în domeniu, urmărind în permanenţă să îşi perfecţioneze arta. În ultimii 5 ani, trupa a făcut înconjurul lumii cu peste 200 de producţii proprii.

Melodiile fermecătoare din ”Spărgătorul de nuci” vor putea fi ascultate în interpretarea fantastică a violonistului de origine maghiară, Edvin Marton, câştigătorul din 2008 al premiului Eurovision. Edvin Marton este şi câştigătorul din 2008 al premiului MTV Europe Award şi al unui premiu Emmy american pentru cea mai bună compoziţie originală (ABC Television Network). Artistul a obţinut discuri de aur şi de platină în Europa, Rusia şi China. 

Biletele pentru spectacolul ”Spărgătorul de nuci” pot fi achiziţionate atât de la casa de bilete a Sălii Palatului, cât şi din reţeaua Eventim.ro, Bilete.ro, Bilet.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.