Cântăreţul Elvis Presley şi actriţa Priscilla Beaulieu s-au căsătorit în 1967, în Las Vegas, şi au cumpărat o casă în Beverly Hills, pe Hillcrest Road 1174 din cartierul Trousdale Estates. În prezent, idilica reşedinţă în care au locuit cei doi timp de şase ani, este disponibilă pentru închiriat prin platforma Airbnb.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Locuinţa poate fi închiriată de oricine este dispus să plătească 3.995 de dolari (3.600 de euro) pe noapte. Cel care închiriază, este obligat să rămână aici cel puţin cinci zile, aceasta fiind una dintre condiţiile contractului. 

Proprietatea, de 498 de metri pătraţi, dispune de patru dormitoare pentru maximum opt oaspeţi: trei în locuinţa principală şi unul în casa de oaspeţi. 

În plus, există cinci băi, o saună, piscină, terasă cu şemineu, parcare pentru patru autovehicule şi pereţi înalţi de lemn şi sticlă. 

Ferestrele înalte "permit intrarea naturală a luminii", potrivit descrierii de pe pagina online, şi poate fi admirată priveliştea din Los Angeles şi din cartierul unde au locuit personalităţi precum Richard Nixon, Dean Martin sau Frank Sinatra. 

Casa a fost concepută de arhitectul Rex Lotery în 1957, cu un amestec între stilul modern al locuinţelor americane de pe Coasta de Vest şi cele franceze.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.