Cântăreţul canadian Justin Bieber a lovit cu maşina un paparazzo, miercuri, în timp ce ieşea dintr-o parcare după ce a participat la o slujbă bisericească în Beverly Hills. Artistul nu a fost învinuit în urma incidentului, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o înregistrare video a incidentului, obţinută de TMZ, Justin Bieber apare intrând într-un SUV şi ieşind încet din parcare. Însă, intrând pe carosabil, un fotograf a fost lovit de roţile mari ale maşinii.

Justin Bieber a ieşit imediat din maşină şi i-a acordat atenţie fotografului, care a fost preluat de o ambulanţă, având piciorul rănit. Cântăreţul a rămas lângă rănit timp de aproximativ 10 minute, potrivit TMZ.

Artistul a vorbit cu poliţiştii şi nu a fost învinuit pentru incident.

TMZ a mai scris că Justin Bieber a plecat de la locul accidentului cu o altă maşină, condusă de un prieten al său, în timp ce un alt prieten al artistului i-a condus automobilul.

Poliţia a spus că fotograful a suferit răni în partea inferioară a corpului, dar acestea nu îi pun viaţa în pericol.   

Recent, cântăreţul a anulat ultimele concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în următoarele trei luni în cadrul turneului ”Purpose World”, din cauza apariţiei ”unor circumstanţe neprevăzute”.

Potrivit TMZ, la scurt timp după ce a anunţat că îşi anulează restul turneului, Justin Bieber a fost văzut în apropierea plajei Santa Monica şi a declarat că plănuieşte să se odihnească. ”Îmi pare rău dacă cineva se simte dezamăgit sau trădat”, a mai spus el.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar primul său album, ”My World 2.0”, a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.