Cântăreaţa americană Lady Gaga, în vârstă de 30 de ani, a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că suferă de sindromul de stres posttraumatic, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta pop, care a fost violată la vârsta de 19 ani, a spus că greutăţile din propria viaţă au ajutat-o să empatizeze cu persoanele care au suferit traume similare.

”Am o boală mintală şi mă lupt cu această boală mintală în fiecare zi. Trauma din propria mea viaţă m-a ajutat să înţeleg traumele celorlalţi”, a declarat artista într-un interviu acordat în emisiunea ”Today”.

”Sufăr de sindromul de stres posttraumatic. Nu am spus niciodată nimănui acest lucru până acum”, a adăuga celebra cântăreaţă.

Însă Lady Gaga spune că este o persoană norocoasă, deoarece are în jurul ei o veritabilă ”reţea” de prieteni care o sprijină, iar bunătatea acestora a ajutat-o ”să îşi vindece” rănile psihologice.

După participarea la emisiunea ”The View”, Lady Gaga a publicat pe Twitter un videoclip cu interviul ei. ”Astăzi, am împărtăşit lumii cele mai adânci secrete ale mele. Secretele te îmbolnăvesc”, a scris vedeta în mesajul care însoţeşte acel material video.

Recent, Lady Gaga a recunoscut că faima nu îi face pe oameni mai fericiţi. Cântăreaţa este de părere că vedetele sunt ”puse pe un piedestal”, însă şansa de a simţi bunătatea oamenilor este mult mai importantă decât celebritatea şi faima.

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat patru albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.