Cântăreţul Andrei Leonte a lansat un proiectul Panda #KindReminder prin care face un apel la responsabilitate în contextul pandemiei Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul are ca punct de plecare cel mai recent single al lui, lansat în luna iulie, care a adus în prim plan şi un personaj – Panda, care îşi doreşte să lupte împotriva COVID-19 şi încurajează respectarea normelor, în special purtarea măştii de protecţie.

Timp de trei zile, Leonte îmbrăcat în costumul Panda a ieşit pe străzile din Bucureşti unde a împărtăşit cu trecători mesajele prin care încurajează purtarea măştii.

„Mi-a plăcut să văd viaţa şi Bucureştiul prin ochii ursului… mă rog, ştiu ce mi s-a povestit, pentru că fizic nu vedeam nimic prin capul ursului. Parcă se instala un moment de joacă în plină stradă şi ce avea fiecare de făcut putea fi amânat măcar pentru un minut. Mă aşteptam ca unii oameni să fie iritaţi de mesajele pe care le duceam, dar probabil că nu se mai puteau supăra pe mine în timp îmbrăcat în costum”, a povestit Andrei Leonte.

Următoarea etapă a proiectului a constat din lansarea materialului video în care apar multe personaje ce au rezonat cu mesajul proiectului, între care Marius Manole, Iulia Verdeş, Ada Galeş, şi părinţii cântăreţului.

Leonte a anunţat un follow-up al proiectului pe canalele sale de social media, unde va derula diferite activări, dar şi că, daca va mai fi nevoie, Panda poate reveni oricând să dea o mână de ajutor.

Proiectul Panda #KindReminder este un proiect independent, de natură artistico-civică, coordonat în totalitate de Andrei Leonte, fără implicarea unei alte entităţi juridice şi/ sau politice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.