O fermă canadiană, afacere de familie, a fost închisă publicului după ce mii de oameni au creat haos în încercarea de a se fotografia cu recolta de floarea soarelui, potrivit The Telegraph.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În goana după selfie-ul perfect, oamenii au blocat autostrada şi au călcat în picioare recolta.

Ferma Bogle Seeds din Hamilton, care se întinde pe 250 de acri, cea mai mare cultivatoare de floarea soarelui din Ontario, a fost deschis publicului pe 20 iulie, pentru ca priveliştea oferită de cele 1,4 milioane de fire de floarea soarelui să poată fi admirată timp de două săptămâni.

Însă după o săptămână, familia Bogle a fost nevoită să restricţioneze accesul, când ferma a fost asaltată de aproximativ 7.000 de maşini - vizitatorii au mers pe autostradă împreună cu copiii, ceea ce a dus la blocarea traficului. 

„Poliţia a primit mai multe apeluri, aşadar autorităţile au intervenit şi au decis să este prea periculos şi că trebuie să închidem vizionarea”, au scris reprezentanţii fermei pe pagina de Facebook.

Ei au fost dezamăgiţi de cum s-a soldat iniţiativa - unii dintre vizitatori au cutreierat pe proprietatea care aparţine familiei din 1874 fără a plăti taxa de acces de 7,50 de dolari, iar şi mai mulţi au distrus bune părţi din recoltă, încercând să găsească locul perfect pentru o fotografie.

Proprietarii celor 75 de acri de floarea soarelui au asemănat incidentul cu „o apocalipsă cu zombie”.

Barry şi Marlene Bogle au mai deschis ferma pentru fotografi şi pictori în urmă cu trei ani, iar atunci nu a fost înregistrat niciun incident. Anul acesta însă, vestea că ea poate fi vizitată a circulat rapid pe reţelele de socializare.

Familia Bogle a spus că este puţin probabil să mai deschidă vreodată ferma pentru public.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.