Cântăreţul american Bruno Mars a donat un milion de dolari unei organizaţii caritabile care sprijină persoanele afectate de criza apei din oraşul Flint, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această sumă care va ajunge la Community Foundation of Greater Flint provine din încasările generate de un concert pe care artistul l-a susţinut, sâmbătă, în oraşul Auburn Hills din statul american Michigan. Banii sunt donaţi de artist şi de compania Live Nation, organizatorul turneului său.

Criza a pornit în 2014, după ce sursa de apă potabilă a oraşului Flint a fost schimbată de la apa tratată din lacul Huron la cea din râul Flint. Drept rezultat, peste 100.000 de rezidenţi au fost expuşi riscului de îmbolnăvire după ce s-a dovedit că apa are un conţinut mare de plumb. 

”Ca oameni şi în special ca americani, trebuie să lucrăm împreună pentru a ne asigura că nu se va mai întâmpla aşa ceva”, a transmis Bruno Mars.

Cântăreţul concertează la stadionul Palace din Auburn Hills în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent album al său, ”24K Magic”, lansat anul trecut.

Bruno Mars, născut pe 8 octombrie 1985, cu numele Peter Gene Hernandez, este cântăreţ, textier, compozitor şi instrumentist american, ale cărui piese reprezintă o combinaţie între mai multe genuri muzicale, precum R&B, reggae, funk şi pop. Single-urile şi cele două albume de studio ale sale - ”Doo-Wops & Hooligans” (2010) şi ”Unorthodox Jukebox” (2012) - s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Artistul american a câştigat numeroase trofee internaţionale, inclusiv patru premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.