Ben Affleck ar fi renunţat la rolul principal dintr-un film care va fi lansat de Netflix, ”Triple Frontier”, şi ar urma să se concentreze o vreme pe starea sa de sănătate şi pe familie, informează people.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul a fost distribuit în rolul principal al filmului ”Triple Frontier” în acest an, după ce Tom Hardy şi Channing Tatum l-au refuzat, din cauza nepotrivirii în privinţa programului.

Filmul ”Triple Frontier” va fi produs cu un alt actor în rolul protagonistului.

O sursă a declarat recent pentru People că actorul se dedică creşterii celor trei copiii pe care îi are cu Jennifer Garner. ”Familia sa rămâne pioritatea sa”, a spus sursa.

Actorul este aşteptat să participe săptămâna viitoare la San Diego Comic-Con.

În luna martie, Ben Affleck a anunţat că şi-a încheiat tratamentul pentru dependenţa de alcool.

Actorul, în vârstă de 44 de ani, a anunţat recent că are o relaţie cu Lindsay Shookus, producător la emisiunea "Saturday Night Live".  

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit în iunie 2015, după zece ani de căsnicie. Ei au rămas în relaţii amicale după despărţire şi s-au concentrat pe nevoile copiilor - Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani.

Ben Affleck, născut pe 15 august 1972, este actor şi regizor american, care a devenit cunoscut cu rolul din ”Good Will Hunting” (1997), pentru care a fost şi scenarist, alături Matt Damon. Filmul a câştigat Globul de Aur şi premiul Oscar la categoria ”cel mai bun scenariu original”.

S-a remarcat, apoi, cu roluri din filme precum ”Dogma”, ”Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love”, ”Armageddon - Sfârşitul lumii?/ Armageddon”, ”Pearl Harbor”, ”Daredevil” şi ”Jocuri la nivel înalt/ State of Play”. L-a interpretat pe Batman în filmul ”Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii/ Batman v Superman: Dawn of Justice” şi în ”Brigada sinucigaşilor/ Suicide Squad”.

A debutat ca regizor cu pelicula ”Dispărută fără urmă/ Gone Baby Gone” (2007) şi a regizat apoi ”The Town”, inclus de National Board of Review pe lista celor mai bune 10 filme ale anului 2010, şi lungmetrajul ”Argo” (2012), care i-a adus un Glob de Aur şi un premiu BAFTA pentru regie şi al doilea Oscar din carieră, în calitate de producător al acestei pelicule, desemnată cel mai bun film la gala premiilor Academiei de film americane din 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.