Basistul trupei Maroon 5, Mickey Madden, a fost arestat, sâmbătă după-amiază, la Los Angeles, după ce a fost acuzat de violenţă domestică, potrivit mai multor surse media, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a confirmat pentru Page Six că muzicianul, în vârstă de 41 de ani, a lovit-o pe partenera sa. 

Identitatea victimei nu a fost dezvăluită imediat. Madden, care nu este căsătorit, a plătit o cauţiune de 50.000 de dolari. 

"Suntem profund mâhniţi de vestea aceasta dezamăgitoare. Pe măsură ce vom afla mai multe detalii, vom analiza serios problema", a transmis purtătorul de cuvânt al grupului. 

Madden nu a comentat incidentul. El a fost arestat în 2016 după ce a fost acuzat pentru că i-a dat unui bărbat o fiolă de cocaină într-un bar din New York, acuzaţie pe care a negat-o. Acuzaţiile au fost retrase şi a fost condamnat la o zi în folosul comunităţii. 

Madden şi solistul Adam Levine sunt membrii fondatori ai grupului. Ei au înfiinţat formaţia împreună cu Jesse Carmichael pe când cei trei prieteni erau colegi de liceu în Los Angeles. 

Maroon 5 a cântat în finala Super Bowl din 2019, alături de Travis Scott. 

Formaţia Maroon 5 a fost înfiinţată în 2001, la Los Angeles, şi este alcătuită din Adam Levine (voce, chitară), James Valentine (voce, chitară), PJ Morton (clape), Mickey Madden (bas) şi Matt Flynn (tobe).

Trupa a lansat cinci albume de studio, debutul discografic - ”Songs About Jane” (2002) - fiind vândut în peste 10 milioane de copii, în întreaga lume. Cel mai recent material discografic al grupului, ”V”, a fost lansat în august 2014.

Din palmaresul formaţiei fac parte patru premii Billboard, trei premii Grammy şi un MTV Video Music Award.

Grupul american Maroon 5 a susţinut un concert şi în România, pe 5 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.