Barbra Streisand a lansat piesa "Don't Lie to Me" (Nu mă minţi), care apare pe următorul ei album intitulat "Walls", melodie în care face subtil referire la cunoscuta atitudine despre adevăr a lui Donald Trump, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"How do you win if we all lose? / You change the facts to justify / Your lips move but your words get in the way" (Cum vei câştiga dacă noi toţi vom pierde?/ Schimbi faptele pentru a te justifica/ Buzele tale se mişcă dar cuvintele îţi stau în cale), cântă artista. 

The Washington Post a calculat că preşedintele american a făcut 5.000 de afirmaţii "false sau înşelătoare" de când este în funcţie. 

Cântăreaţa descrie în versurile sale poporul american ca fiind "în genunchi" şi spune că "tot ceea ce am clădit s-a prăbuşit". 

Cântecul culminează cu "Can’t you see we’re crying? Where’s the new horizon?" (Nu vezi că plângem?Unde este noul orizont?), înainte de a întreba: "How do you sleep?” (Cum dormi?). 

Deşi numele lui Trump nu este menţionat, sunt indicii clare că Streisand cântă despre preşedintele SUA, inclusiv în versul: "You can build towers of bronze and gold" (Poţi ridica turnuri de bronz şi aur). 

"Don’t Lie to Me" apare pe noul album al Barbrei Streisand (76 de ani), "Walls", primul ei proiect cu piese originale apărut din 2005. Discul va fi lansat pe 2 noiembrie. 

În septembrie 2016, actriţa l-a ridiculizat pe Donald Trump în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru Hillary Clinton, sub egida LGBT, interpretând o parodie după piesa lui Stephen Sondheim “Send in the Clowns” (“Să intre clovnii”), versurile fiind modificate pentru a face trimiteri directe către candidatul republican.

Barbra Streisand, născută pe 24 aprilie 1942, este o renumită cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi producătoare americană, care s-a remarcat în domenii multiple ale industriei de divertisment şi a fost recompensată cu numeroase premii - două premii Oscar, 10 premii Grammy, cinci premii Emmy şi un premiu Tony. Barbra Streisand este singurul muzician din lume care a avut un disc ce a ajuns pe primul loc în topul Billboard în fiecare dintre ultimele şase decenii, iar albumele şi single-urile sale s-au vândut în peste 245 milioane de copii pe plan mondial. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.