Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Letterman a părăsit la începutul anului 2016 emisiunea sa "Late Night Show", celebrul talk-show cotidian de la postul CBS, pe care l-a condus şi produs din 1993 (Stephen Colbert l-a înlocuit la pupitru). 

Letterman, în vârstă de 70 de ani, s-a întors pe Netflix cu un show de o oră, programat o dată pe lună. Invitaţii săi, intervievaţi de manieră intimistă în diferite locuri, vor fi personalităţi extrem de cunoscute din toate domeniile. Jay-Z, Howard Stern şi George Clooney se află printre primii anunţaţi. 

Pentru început, Barack Obama va oferi primul interviu după plecarea sa de la Casa Albă în ianuarie 2017. 

În fragmentul difuzat vineri, Barack Obama povesteşte cum a dansat la un moment dat alături de Prince. "Era, cred, cu trei sau patru luni înainte de moartea sa (pe 21 aprilie 2016, n.r)", povesteşte fostul preşedinte. A fost un concert privat, susţinut de muzician la casa Albă. "Prince i-a cerut Sashei (una dintre cele două fiice ale sale, n.r) să vină să danseze şi ea este o excelentă dansatoare. Apoi, Sasha m-a tras de mână, ceea ce m-a surprins căci ea mereu râde de felul meu de a dansa". 

Barack Obama mărturiseşte că a evitat să se facă de râs şi a rămas sobru, fără să facă anumite mişcări noi. 

"Ca acei taţi care încearcă să danseze făcând gesturi de karate",a  subliniat el, făcându-l pe Letterman să se amuze. Barack Obama l-a întrebat pe prezentatot: "Este unul din trucurile pe care le faci şi tu?". 

Platforma Netflix are 115,6 milioane de abonaţi în întreaga lume.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.