Meghan şi Harry au apărut luni pentru prima dată în public de la anunţul celei de-a doua sarcini a ducesei de Sussex. Cuplul a fost prezent într-o conferinţă de presă a Spotify pentru a-şi prezenta podcastul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Folosim podcasturi pentru a crea conversaţii care inspiră, provoacă şi educă", au spus cei doi. "Am creat Archewell Audio pentru a ne asigura că putem aduce în faţă voci care nu se aud şi să le ascultăm poveştile", a completat Meghan. 

"Şi cel mai important aspect al acestei acţiuni este de a crea această comunitate în care fiecare va putea împărtăşi, în care fiecare va fi încurajat să-şi exprime propriile defecte fără să fie judecat", a adăugat Harry. 

Cuplul a încheiat un contract cu platforma audio Spotify, care va produce pentru mai mulţi ani podcastul lor numit "Archewell Audio". Primul episod a fost dezvăluit la sfârşitul lui decembrie. Cei doi au invitat aici prieteni celebri, printre care Elton John şi James Corden, să vorbească despre experienţele lor în pandemie şi despre speranţele lor în 2021.

La sfârşitul fiecărui episod al podcastului, se aude şi Archie, născut în mai 2019 şi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, râzând şi urând ascultătorilor un an bun. 

De la retragerea lor din familia regală britanică, ducele şi ducesa de Sussex s-au mutat în California împreună cu fiul lor în vârstă de un an şi jumătate. Ei au încheiat mai multe contracte cu platforme de conţinut, între care Spotify şi gigantul de streaming Netflix. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.