Angelina Jolie şi Cristiano Ronaldo vor apărea într-un serial turcesc despre o familie de refugiaţi din Siria, "Hayat Koprusu" (Podul vieţii), a anunţat regizorul Eyüp Dirlik, citat de presa din Turcia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dirlik a precizat că în serial vor apărea şi numeroşi actori celebri din Turcia, dar şi cântăreaţa libaneză Nancy Ajram. "Vom lucra la acest serial cu numeroşi actori celebri din Turcia şi din străinătate. În afară de Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie şi Nancy Ajram vor apărea în serial Perihan Savaş, Hulya Kocyigit şi vor exista numeroase surprize. Deoarece este un proiect de responsabilizare socială, aceşti actori au acceptat să aibă apariţii scurte în serial", a explicat regizorul.

Filmările pentru promo au avut loc la Gaziantep. Serialul va avea trei sezoane, iar filmările propriu-zise vor începe în prima săptămână a lunii aprilie. 

"Subiectul serialului este povestea unei familii care s-a refugiat din Siria la Gaziantep. Vom prezenta prin ce trece familia respectivă după venirea în Turcia", a mai spus Eyüp Dirlik.

Potrivit Milliyet, serialul "Hayat Koprusu" va fi difuzat în ţări din Orientul Mijlociu şi America Latină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.