François Saint-Paul, ambasadorul Franţei în România şi pianist, şi cântăreţul Keo vor lansa, pe 31 mai, de la ora 16.00, piesa şi videoclipul ”Soarele pe cer”, o colaborare muzicală cu scop caritabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul va avea loc la reşedinţa Franţei din strada Amzei, informează instituţia.

Muzica este compusă de François Saint-Paul şi Keo, acesta din urmă fiind şi autorul versurilor. Această colaborare specială vine din dorinţa de a transmite o emoţie unică şi un mesaj puternic despre trecerea inexorabilă a timpului, dar şi despre speranţe şi vise.

Veniturile din drepturile de difuzare ale melodiei şi videoclipului vor fi donate Asociaţiei Valentina, dedicată susţinerii copiilor şi familiilor provenind din medii defavorizate. ”În România, 1 iunie este Ziua Copilului. Această melodie este pentru toţi cei care vor să se bucure de această sărbătoare”, a declarat ambasadorul Saint-Paul.

”A fost o plăcere sa colaborez cu domnul François Saint-Paul şi mă bucur mult că prin aceasta colaborare putem face un gest frumos pentru copii”, a transmis Keo.

Videoclipul oficial al melodiei, care va fi prezentat în premieră în timpul evenimentului, a fost filmat la reşedinţa Franţei, regia fiind semnată de Mihai Laz.

Asociaţia Valentina România are sediul în cartierul Ferentari. Centrul de zi after-school, Casa Valentina, este deschis în timpul săptămânii pentru a ajuta copiii proveniţi din familii defavorizate să urmeze cursurile unei şcoli normale. Obiectivul este de a-i susţine pentru a avea un viitor mai bun. Patruzeci de copii sunt primiţi în fiecare zi pentru a fi ajutaţi să-şi facă temele, pentru a avea activităţi creative şi artistice şi pentru a primi o masă caldă. Familiile lor sunt de asemenea urmărite în vederea reinserării sociale şi profesionale.

Valentina România ajută şi 60 de copii să meargă la grădiniţă plătindu-le masa şi rechizitele. În total, asociaţia susţine 100 de copii proveniţi din 80 de familii. 

Finanţarea asociaţiei este asigurată exclusiv din fonduri private şi donaţii individuale, ale altor fundaţii şi ale companiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.