Actorul american Alec Baldwin va deveni tată pentru a cincea oară, în primăvara anului viitor, anunţul fiind făcut de soţia lui, Hilaria Baldwin, informează huffingtonpost.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hilaria Baldwin a făcut anunţul printr-un mesaj publicat vineri pe Instagram, însoţit de o fotografie de familie.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

”«Baldwinitos» ai noştri vor primi un nou membru al echipei în această primăvară. Le voi face un tort special pentru a le spune dacă vor avea un frate sau o soră. Voi anunţa mâine. Suntem foarte emoţionaţi!”, a scris Hilaria Baldwin, în vârstă de 33 de ani.

Alec Baldwin are trei copii cu soţia lui, cu care s-a căsătorit în 2012 – Leonardo, în vârstă de un an, Rafael, în vârstă de doi ani, şi Carmen, în vârstă de patru ani. Actorul, în vârstă de 59 de ani, mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 22 de ani, dintr-o căsnicie anterioară, cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 - 2002.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.