Cântăreaţa britanică Adele le-a făcut o vizită surpriză, luni, pompierilor care au stins incendiul de la Grenfell Tower din Londra, în urma căruia au murit 79 de persoane, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adele a vizitat pompierii de la Chelsea Fire Station pentru ”o ceaşcă cu ceai şi o îmbrăţişare”, potrivit pompierului Rob Petty, care a publicat pe Facebook câteva fotografii de la întâlnire.

”Pur şi simplu a venit la staţie, a bătut în geam şi a spus că are câteva prăjituri pentru noi. Aşa că i-am deschis uşa şi apoi şi-a dat jos ochelarii de soare şi a spus: «Bună, sunt Adele». Toată lumea a fost şocată”, a povestit Ben King, managerul staţiei, potrivit standard.co.uk.

Adele. Pompieri Grenfell Tower (Foto: Facebook/ Rob Petty)
Adele. Pompieri Grenfell Tower (Foto: Facebook/ Rob Petty)

”A intrat, a băut o ceaşcă cu ceai alături de gardă, după care ni s-a alăturat pentru minutul de tăcere”, a adăugat el. 

Marea Britanie a ţinut un moment de reculegere luni, la ora locală 11 (13 ora României), în memoria celor 79 de victime ale incendiului. 

Mai mulţi fani ai cântăreţei i-au admirat gestul şi au spus că sprijinul oferit de ea în urma tragediei este ”fantastic”.

Adele. Grenfell Tower (Foto: Facebook/ Rob Petty)
Adele. Grenfell Tower (Foto: Facebook/ Rob Petty)

Miercuri seară, Adele a făcut o vizită discretă la Grenfell Tower din Londra, pentru a le oferi sprijin victimelor, după ce blocul a fost devastat de incendiu. Cântăreaţa ar fi fost însoţită de soţul ei, Simon Konecki, martori spunând că artista ar fi îmbrăţişat mai multe persoane.

Incendiul de la Grenfell Tower, pe Lancaster West Estate, a fost semnalat în noaptea de marţi, 13 iunie, spre miercuri, 14 iunie, la ora locală 1.16 (3.16, ora României). Poliţia din Londra a estimat luni că 79 de persoane au murit în urma tragediei.

Adele, născută pe 5 mai 1988, în Marea Britanie, este interpretă şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, ”19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică ”Noua Amy Winehouse”.

În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, ”21”, care, datorită unor piese precum ”Rolling in the Deep”, ”Someone Like You” şi ”Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa ”Skyfall”, tema muzicală a filmului onomim din seria ”James Bond”, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, ”25”, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. ”Hello”, ”When We Were Young” şi ”All I ask” sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

La cea de-a 59-a ediţie a galei premiilor Grammy, Adele a câştigat cinci trofee, inclusiv la categoriile ”cel mai bun album al anului”, ”cel mai bun cântec al anului” şi ”înregistrarea anului”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.