Actorul britanic Stephen Fry a dezvăluit că se recuperează în urma unei operaţii efectuate în ianuarie după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ela  făcut anunţul într-un video publicat pe site-ul personal, explicând că a mers să facă un control de rutină la doctor înainte de Crăciun pentru un vaccin antigripal. 

"În ultimele două luni am avut bătăi de cap cu o nedorită şi neaşteptată aventură", a scris el pe Twitter. "Îmi pare rău că nu m-am simţit în stare să vorbesc până acum, dar acum explic ce s-a întâmplat". 

În film, actorul afirmă că boala nu pare să se fi extins, dar a fost supus unui proces numit "prostatectomie laparoscopică robotică radicală" în prima săptămână din luna ianuarie şi de atunci se recuperează. 

"După câte ştiu, totul a fost luat", a mărturisit el. "Pentru moment, sunt bine şi fericit". 

Actorul Stephen Fry, care a prezentat de 12 ori gala premiilor BAFTA, a anunţat la începutul anului că nu va mai fi gazda ceremoniei care a avut loc duminică. 

Stephen Fry, născut pe 24 august 1957, la Londra, este actor, autor şi prezentator TV.  A primit o nominalizare la Globurile Aur pentru rolul din drama ”Wilde” (1997) şi şase nominalizări la premiile BAFTA. Este cunoscut pentru apariţii în filme ca ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows” (2011) şi ”V for Vendetta” (2005).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.