Actorul Reni Santoni, cunoscut pentru rolurile din lungmetrajul „Dirty Harry” şi serialul „Seinfeld”, a murit la vârsta de 81 de ani, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de producătoarea Tracy Newman, Santoni a murit pe 1 august, după ce a fost bolnav o perioadă.

Născut în New York, el şi-a început cariera în teatru, în afara Broadway, cu spectacole ca „The Umbrella” şi „The Mad Show”.

Primul film în care a avut un rol semnificativ a fost „The Pawnbroker” (1964), iar primul rol principal a venit trei ani mai târziu, în „Enter Laughing”.

El a fost inspectorul Chico González în „Dirty Harry” (1971), şeful de închisoare Ramon Herrera în „Bad Boys” (1983) şi detectivul Tony Gonzales în “Cobra” (1986).

Santoni a fost Poppie în serialul „Seinfeld”, pe care l-a jucat pe parcursul a patru ani. Mai recent, în 2000, a jucat alături de Sandra Bullock în „28 Days”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.