Actorul Gaspard Ulliel a murit la vârsta de 37 de ani, miercuri, în urma unui accident la schi care a avut loc marţi. El s-a lovit de un alt schior la intersecţia a două pârtii, a scris Le Parisien.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A fost salvat de CRS Alpes, cu sprijinul medicului staţiei. Actorul era inconştient la sosirea ajutoarelor. A fost transportat cu elicopterul către spitalul din Grenoble, puţin după ora 17.00. Potrivit Jandarmeriei, pronosticul era rezervat. 

La 19 ani la apărut în „Les Égarés” de André Téchiné alături de Emmanuelle Béart. A fost un soldat în Primul Război Mondial în „Un long dimanche de fiançailles” de Jean-Pierre Jeunet care i-a adus premiul César pentru „tânără speranţă” în 2005.

Fiul a doi stilişti, el l-a interpretat pe celebrul creator Yves-Saint Laurent în filmul biografic realizat de Bertrand Bonello în 2014. În 2017, a câştigat un premiu César pentru cel mai bun rol în „Juste la fin du monde” de Xavier Dolan.

În plan internaţional, el a participat în serialul Marvel „Moon Knight”, difuzat din 30 martie pe platforma Disney+.

O anchetă a fost deschisă şi încredinţată CRS Alpes, a indicat Parchetul, scrie Le Figaro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.