Michael Massee, actorul care dintr-o regretabilă eroare l-a împuşcat mortal pe Brandon Lee - fiul lui Bruce Lee - în timpul filmărilor de la lungmetrajul ”The Crow” (1994), a murit la vârsta de 61 de ani, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anthony Delon, coleg cu Massee în serialul TV francez ”Interventions” în 2014, a confirmat vestea prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram. 

Informaţia a fost confirmată şi pentru revista Variety de agentul de presă al actorului. Decesul actorului s-a produs pe 20 octombrie.

Rolul pe care Michael Massee l-a jucat în ”The Crow” era abia cel de-al doilea din cariera sa, însă filmările de la acel lungmetraj s-au încheiat cu o tragedie.

Pe 31 martie 1993, echipa de producţie a filmului a pregătit necorespunzător un pistol pentru o scenă în care personajul Funboy, jucat de Michael Massee, îl împuşcă pe Eric Draven, personajul interpretat de Brandon Lee.

Massee a tras cu acel pistol, împuşcându-l pe Lee în stomac, iar fiul lui Bruce Lee a murit la spital în aceeaşi zi, după o intervenţie chirurgicală realizată fără succes.

După acel incident, Michael Massee şi-a luat o pauză de un an.

A revenit totuşi în actorie şi a jucat în filme precum ”Tales From The Hood”, ”Seven”, ”Lost Highway”, ”Amistad”, ”The Amazing Spider-Man” şi ”The Amazing Spider-Man 2”.

A jucat şi în televiziune în seriale precum ”Fringe”, ”Supernatural”, ”CSI”, ”Dr. House” şi ”Flash Forward”.

A fost căsătorit cu Ellen Massee, cu care are doi copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.