Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson se simt „mai bine” după două săptămâni de la primele simptome de Covid-19, potrivit unui mesaj publicat duminică noapte de starul din „Forrest Gump”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tom Hanks a scris pe Twitter că atât el, cât şi soţia lui, Rita Wilson, se simt mai bine. „Două săptămâni de la primele simptome şi ne simţim mai bine”.

El i-a încurajat pe oameni să practice distanţarea socială. „Să te adăposteşti într-un loc funcţionează aşa: Nu dai nimănui. Nu iei de la nimeni. Bun simţ, nu? Va lua un timp, dar, dacă avem grijă unii de alţii, dacă ajutăm cum putem şi dacă renunţăm la anumite facilităţi... va trece şi asta. Putem să o scoatem la capăt”.

Wilson, la rândul ei, a publicat duminică o înregistrare video în care apare cântând rap. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

See it to believe it

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Tom Hanks a anunţat pe 12 martie că amândoi au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. Cuplul se afla în Australia, unde el filma pentru un lungmetraj despre Elvis Presley, iar ea a susţinut câteva concerte. Soţii Hanks au fost externaţi lunea trecută şi se află acum într-o casă închiriată în Australia.

Potrivit autorităţile australiene, actorii ar fi contractat boala în Statele Unite sau pe drum spre Australia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.