Warner Bros, parte a grupului AT&T, a anunţat joi că în 2021 va lansa toate filmele sale simultan în cinematografe şi pe platforma de streaming HBO Max, aceasta fiind o schimbare fără precedent luată ca reacţie la pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmele, care vor include probabil “Godzilla vs. Kong” şi “Mortal Kombat”, vor fi disponibile pe HBO Max timp de o lună, începând cu ziua în care debutează în cinematografe, a anunţat studioul într-un comunicat.

Alte filme care vor fi lansate sunt “The Suicide Squad”, o nouă versiune a “Dune” şi o urmare a “Matrix”.

Lungmetrajul „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rol principal, va avea premiera pe HBO Max pe 25 decembrie, în aceeaşi zi în care va începe să ruleze în cinematografele americane.

La nivel internaţional, unde HBO Max nu e disponibil încă, „Wonder Woman 1984” va debuta în cinematografe cu o săptămână mai devreme, pe 16 decembrie.

Strategia va fi aplicată timp de un an şi este o reacţie la dificultăţile provocate de pandemia de Covid-19, care au făcut ca multe cinematrografe să rămână închise.

Andy Forssell, directorul diviziei globale HBO Max, a anunţat în timpul unui web summit că serviciile de streaming HBO din Europa vor fi upgradate la HBO Max din a doua jumătate a anului 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.