Apa românească Aur'a a fost prezentă la circuitul de Formula 1 Grand Prix Monaco, ajungând pe mesele bogaţilor lumii care şi-au permis să plătească o mică avere pentru a urmări calificările şi cursa de la cele mai bine poziţionate terase de pe circuit. Pentru al doilea an consecutiv, apa Aur'a a fost prezentă şi la serile Festivalului de Film de la Cannes, în acest an participând şi la Gala VIP Belgium, un eveniment care s-a desfăşurat în cel mai exclusivist hotel din staţiune, Majestic Barriere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Apa Aur'a şi-a început aventura la Grand Prix Monaco 2018 cu o petrecere pe Yacht în Monaco Port, eveniment sofisticat, rafinat şi dedicat unui public exclusivist. Sâmbătă şi duminică, 26 şi 27 mai, apa a fost în compania selectă a bogaţilor lumii care şi-au permis să plătească o mică avere pentru a urmări calificările şi cursa de la cele mai bine poziţionate terase de pe circuit: Caravelle şi Heracles, unde nu au beneficiat doar de o panoramă privilegiată ci şi de mâncăruri rafinate, băuturi premium şi de apa românească Aur'a”, a anunţat marţi compania.

Pentru al doilea an consecutiv, Aur'a a fost prezentă şi la serile Festivalului de Film de la Cannes. Apa românească a fost prezentă şi la Gala VIP Belgium. A zecea ediţie a avut o misiune caritabilă, întregul eveniment fiind dedicat strângerii de fonduri pentru Asociaţia ”Wheeling Around the World”. Invitatul special al serii a fost celebrul artist Akon, iar vocea care a animat muzical evenimentul a fost a lui Bobby Kimball, veteranul trupei Toto. 

Apa Aur'a a intrat oficial pe piaţa franceză în primăvara anului trecut, când între 17 şi 28 mai, la petrecerile private organizate cu prilejul celei de a 70-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes s-a băut apă plată românească. În 26 mai, Aur'a a fost prezentă şi la gala de caritate IRA Franţa - Africa organizată de Academia Prinţesei Grace de Monaco, cu ocazia Grand Prix-ului de la Monaco, ediţia 75.

Apa Aur'a se exportă nu doar în Franţa, ci şi în China, ţările Arabe, Cehia, Slovacia, Polonia, Benelux, Germania şi Coasta de Fildeş. În România, apa este vândută în magazine naturiste, hoteluri şi restaurante. 

Compania Aur’a Mineral Water este localizată în comuna Ocna de Fier, judeţul Caraş-Severin şi are capital 100% românesc, fiind deţinută de oamenii de afaceri timişoreni Horaţiu Rada şi Eleodor Coptil. Investiţia face parte dintr-un proiect de 5 milioane de euro. 

Aur'a este o apă natural alcalină cu pH de 8,25 care conţine coloizi de aur şi argint şi este îmbuteliată exclusiv în ambalaj de sticlă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.