Îmbuteliatorul Coca-Cola din Venezuela, Coca-Cola Femsa, a oprit producţia băuturilor îndulcite cu zahăr, din cauza deficitului acestuia din piaţă, continuând însă fabricarea produselor dietetice, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, Kerry Tressler, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Venezuela se află într-o recesiune gravă, demonstraţiile spontane şi jafurile devenind fapte comune din cauza lipsei alimentelor şi a curentului electric, în timp ce inflaţia este cea mai ridicată din lume.

Producţia de băuturi cu zahăr a fost oprită, dar compania continuă să fabrice băuturi dietetice, precum Coca-Cola light şi alte sortimente.

”Furnizorii de zahăr din Venezuela ne-au informat că vor opri temporar operaţiunile din lipsa materiilor prime”, a spus Tressler.

Coca-Cola Femsa, cel mai mare îmbuteliator de băuturi Coca-Cola din America Latină, care operează patru fabrici în Venezuela, speră că stocurile de zahăr din ţară vor fi refăcute în scurt timp.

Compania, care obţine 7% din venituri în Venezuela, este deţinută de Coca-Cola şi compania Femsa, din Mexic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.