La sfârşitul săptămânii trecute a fost inaugurat la Arad noul hotel Aniroc Signature, o investiţie realizată de familiile Cosma şi Ţucudean. BRD Groupe Société Générale a participat la realizarea proiectului printr-o finanţare pe termen lung în valoare de 4 milioane euro, a anunţat banca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La sfârşitul săptămânii trecute a fost inaugurat la Arad noul hotel Aniroc Signature, o investiţie realizată de familiile Cosma şi Ţucudean. BRD Groupe Société Générale a participat la realizarea proiectului printr-o finanţare pe termen lung în valoare de 4 milioane euro”, a anunţat banca.

Amplasat în centrul Aradului, Aniroc Signature Hotel îmbină stilul industrial cu cel modern, purtând în acelaşi timp amprenta Aradului de altădată.

"Apreciem sprijinul permanent al BRD pentru diversele noastre proiecte. La Aniroc Signature Hotel, BRD s-a angajat pe termen lung alături de noi, având încredere în viziunea noastră, în proiect şi în potenţialul unui Arad din ce în ce mai efervescent din punct de vedere economic şi social", au declarat fraţii George şi Miriam Ţucudean.

Hotelul este dotat cu un centru Spa şi o sală de fitness. Sala de conferinţe şi evenimente are o capacitate de 150 locuri. De asemenea, noul hotel operează un restaurant, precum şi o terasă cu 60 de locuri.

Dezvoltatorii au utilizat biomasa pentru producerea energiei termice, împreună cu un sistem de recirculare a gazelor de ultimă generaţie.

30% din energia electrică necesară funcţionării hotelului este produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, diferenţa provenind din energie verde cu certificate de origine prin intermediul unui parteneriat cu Enel.

BRD - Groupe Société Générale este unul dintre liderii pieţei bancare din România. Banca operează o reţea de 499 de unităţi şi are active totale în valoare de 71 miliarde lei (la 31 martie 2022). BRD deţine o poziţie de lider pe piaţa de retail, este un jucător de top pe piaţa de corporate banking şi liderul pieţei româneşti de factoring.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Société Générale are peste 131.000 de angajaţi în 66 de ţări şi sprijină zilnic 26 de milioane de clienţi persoane fizice, companii şi investitori instituţionali din întreaga lume, oferind o gamă largă de servicii de consultanţă şi soluţii financiare personalizate. Grupul se bazează pe trei activităţi principale complementare: Retail banking în Franţa, Retail banking internaţional, Asigurări şi Servicii financiare şi Global Banking şi Soluţii pentru investitori.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.