Ministerul Afacerilor Interne a cumpărat, de la opt companii, printre care şi Tarom, servicii de transport aerian, intern şi international, în valoare de 8,4 milioane lei, fără TVA, potrivit unui publicat sâmbătă pe Sistemul Electroni de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciile au fost achiziţionate printr-un acord cadru. Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

”În vederea asigurării deplasărilor frecvente, pentru misiunile de relaţii internaţionale şi misiunile operative din ţară şi străinatate, se impune organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de atribuire pentru încheierea unui acord-cadru de servicii de transport aerian”, se arată în anunţ.

Au fost admise opt oferte din tot atâtea primite.

Firmele care au câştigat sunt Tarom, Eximtur, Danco Pro Communication, Weco TMC, Olimpic International Turism, Travel Time D&R, Round The World Travel şi Expert Multiservices Impex.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.