MedLife îşi consolidează poziţia în centrul ţării şi deschide cea mai mare clinică medicală din Sibiu în urma unei investiţii de peste 2,5 milioane de euro. Odată cu deschiderea noii unităţi, MedLife ajunge la 30 de hyperclinici la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"MedLife, cel mai mare sistem medical privat din România, continuă planurile de extindere şi inaugurează o nouă unitate medicală în Municipiul Sibiu, care pune la dispoziţia sibienilor servicii medicale integrate, axate pe patru arii de excelenţă: pediatrie, diabet, sănătatea sânului şi recuperare medicală. Cea mai nouă hyperclinică MedLife, dispusă pe 5 nivele, se întinde pe o suprafaţă de 1500 mp şi este rezultatul unei investiţii de peste 2,5 milioane euro", anunţă grupul.

În cadrul noii unităţi multidisciplinare, pacienţii din Sibiu şi din împrejurimi pot beneficia în sistem ambulatoriu de consultaţii şi investigaţii pentru 26 de specialităţi medicale. Pe lângă centrul pentru adulţi, cu cabinete de cardiologie, neurologie, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, endocrinologie, reumatologie, medicină internă şi medicină de familie, ecografie, urologie şi neurochirurgie, dermatologie, medicina Muncii, Hyperclinica MedLife Sibiu integrează şi un centru pentru copii cu cabinete de pediatrie, cardiologie, neurologie, gastroenterologie şi boli de nutriţie, ortopedie, chirurgie, pneumologie, alergologie oftalmologie, endocrinologie. Totodată, noua unitate cuprinde şi centre integrate de recuperare, diabetologie, medicina muncii, recoltare şi un departament de imagistică şi senologie.

În ceea ce priveşte departamentul de imagistică şi senologie, hyperclinica MedLife Sibiu este dotată cu un aparat de rezonanţă magnetică nucleară (RMN), un sistem de mamografie spectrală cu substanţă de contrast Senographe Pristina şi un ecograf GE Logiq E10s cu ajutorul cărora se fac examinări, se efectuează puncţii, marcaje cu marker din titan şi localizări preoperatorii.

Echipa medicală este formată din peste 50 de medici, cu echipe integrate pe specialităţi (ginecologie, cardiologie, ortopedie, diabet, endocrinologie, neurologie ş.a.)

“Deschiderea unei noi unităţi MedLife în Sibiu face parte din planul de dezvoltare organică la nivel naţional, contribuind la consolidarea poziţiei de lider al medicinei private din România. Aşa cum am mai anunţat, avem ambiţii importante pe zona de dezvoltare şi vom continua în mod susţinut şi în anii ce urmează planul de extindere, atât organic, cât şi prin achiziţii”, a declarat Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife Group.

MedLife este prezent în Sibiu încă din 2018, odată cu achiziţionarea integrală a pachetului de acţiuni a diviziei de servicii medicale Polisano. De atunci, cele 2 spitale şi cele 3 clinici Polisano, reţeaua de laboratoare şi centre de recoltare, precum şi centrul de radioterapie-oncologie fac parte din Grupul MedLife.

“Polisano este alături de locuitorii din judeţul Sibiu de aproximativ 30 de ani, iar deschiderea noii unităţi MedLife din Sibiu ne aduce şi mai aproape de aceştia. În prezent, MedLife Polisano acoperă toate nevoile pacienţilor, de la prevenţie la diagnostic, tratament şi intervenţii chirurgicale de mare complexitate. În continuare, ne propunem să sporim siguranţa pacientului, să ţinem pasul cu tehnologizarea şi să dezvoltăm proiecte şi servicii adaptate erei digitale. În acest sens, avem priorităţi legate de digitalizare (prin intermediul clinicii virtuale, folosirea roboţilor şi implementarea dosarului electronic al pacientului), proiecte bazate pe inteligenţă artificială în domeniul recuperării şi al imagisticii medicale, proiecte multidisciplinare de anvergură (oncologie, brain team şi heart team) şi crearea unei reţele de screening, pe domeniile imagistică, oncologie şi cardiologie”, a declarat Celestin Constantin, manager MedLife Sibiu.

Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii şi a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit şi s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovaţie şi au îndrăznit să ţintească cât mai sus, pentru a oferi pacienţilor români calitate, profesionalism, grijă şi respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi este, de asemenea, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare ″M″.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.