Premierul britanic Theresa May a afirmat în discursul susţinut marţi că vrea să evite schimbările bruşte pentru companii, la ieşirea din Uniunea Europeană, fiind pentru efectuarea unor modificări treptate în domeniul imigraţiei, vămii şi al reglementărilor serviciilor financiare, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu este în interesul nimănui să aibă loc o schimbare bruscă pentru companii, sau un risc pentru stabilitate, în timp ce schimbăm relaţiile existente într-un nou parteneriat cu UE”, a spus May.

Ea a precizat însă că asta nu înseamnă că va dori o formă de tranziţie nelimitată a statutului,” în care să fim blocaţi pentru totdeauna într-un purgatoriu politic permanent”, a spus May.

Premierul a mai subliniat că vrea ca acordul cu UE să aibă loc în intervalul de doi ani de negocieri pentru ieşirea din blocul comunitar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.