Grupul chinez Huawei a lansat ceasul inteligent Watch GT 2, primul smartwatch al companiei care are un display de tip all-in-one cu ecran din sticlă 3D.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua generaţie de ceasuri inteligente Huawei vine cu noi moduri sport, multiple programe, dar si noi funcţionalităţi precum apel prin intermediul Bluetooth, redare muzică, îmbunătăţirea capacităţii de monitorizare şi gestionare a sănătăţii şi activităţii fizice.

Gama Watch GT 2 este formată din patru modele diferite, incluzând şi două modele unisex de 42mm. Huawei Watch GT 2 este echipat cu chipset-ul Huawei Kirin A1, care optimizează durata de viaţă a bateriei.

Kirin A1 integrează o unitate de procesare Bluetooth, o unitate de procesare audio, un procesor de consum ultra-redus al bateriei pentru aplicaţii şi o unitate separată de management al energiei. Procesorul responsabil pentru aplicaţiile ceasului foloseşte procesorul Cortex-M7 pentru un consum de energie ultra-redus, de numai 10uA/MHz, mult sub standardul industriei situat la 30uA/MHZ.

În utilizarea de zi cu zi a smartwatch-ului, Huawei Watch GT 2 46mm poate funcţiona continuu până la două săptămâni, având pornit atât monitorul inteligent de ritm cardiac, notificările, apeluri Bluetooth de până la 30 de minute săptămânal, până la 30 de minute de redare muzică şi până la 90 de minute de exerciţii fizice, dar şi modul de monitorizare a somnului pe timpul nopţii.

În modul clasic de folosire, Huawei Watch GT 2 42mm poate funcţiona continuu timp de o săptămână. Ambele serii de ceasuri inteligente au un consum de energie optimizat în modul GPS de monitorizare al activităţii fizice. Seria 46mm are o durată de viaţă a bateriei de 30 de ore în acest mod, pe când seria 42mm atinge 15 ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.