Vicepreşedintele Alianţei pentru Turism, Dragoş Anastasiu, s-a referit, duminică, la Prima Tv, la scandalul din urmă cu câteva luni legat de acţiunea de promovare a României la Târgul de Turism de la New-York, când standul ţării noastre a conţinut doar fotografii tipărite pe foi A4 agăţate de o perdea neagră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Dacă îl trimiţi pe unul fără bani, fără poze, că nu ai buget, a găsit şi el, a tipărit nişte poze nu ştiu pe unde, nu avea cu ce să le agaţe, a luat un cleşte de rufe, le-a prins acolo şi după aia a fost şi vinovat. Ce trebuia să spună? Nu mergem, lăsăm gol”, a declarat Dragoş Anastasiu la emisiunea Insider Politic.
El a precizat că acolo puteau fi puse mai multe ecrane pe care să ruleze imagini despre România. 
“Dă-i omului o şansă, dă-i Ministerului o şansă, dă un buget semnificativ. Ăla era un târg ieftin. Discutam de câteva mii de ore, să luăm nişte ecrane. În loc să iei 17 poze să le prinzi cu cleştele, dădeai filme frumoase. Noi toată partea de content o avem tot de pe vremea lui Pazvante Chiorul, apropo de frunză, ori au trecut 10 ani, 12 ani, noi nu avem content, nu avem fotografii, nu avem video. Le avem la privat, dar statul român  nu le are şi constatăm acum că nu le are”, a explicat Dragoş Anastasiu. 
 
Participarea României României la Târgul de Turism din New York unde standul ţării noastre a fost doar cu poze A4 agăţate de o perdea neagră, o masă şi câteva scaune a creat un imens scandal în ţară. Numeroase alte state care au participat la acelaşi târg au încercat să îmbine ideea de vacanţă cu cea de experienţă culturală. Au existat însă şi unii expozanţi care, ca şi România, au ales să păstreze fundalurile puse la dispoziţie de organizatori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.