Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a cheltuit în perioada aprilie-septembrie aproximativ 8,5 milioane de dolari pentru investigaţia coordonată de procurorul special Robert Mueller referitoare la implicarea Rusiei în campania electorală a preşedintelui Donald Trump, potrivit unui raport guvernamental publicat vineri, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada respectivă, numai biroul lui Mueller a cheltuit circa 4,6 milioane de dolari.

Alte birouri ale Departamentului de Justişie au cheltuit 3,9 milioane de dolari.

Raportul precizează însă că  banii ar fi fost cheltuiţi ”indiferent de existenţa” procurorului special.

Trump a negat, marţi, într-un interviu acordat Reuters în Biroul Oval, acuzaţiile procurorilor conform cărora persoane din echipa sa de campanie au avut contacte cu oficiali ruşi în timpul şi după campania prezidenţială din 2016.

Preşedintele a mai spus că nu este îngrijorat de ultimele acuzaţii conform cărora i-a ordonat avocatului personal Michael Cohen să plătească femeile cu care ar fi avut relaţii extraconjugale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.