Consiliul Concurenţei a anunţat joi că analizează tranzacţia prin care Roadhill Automotive intenţionează să preia activitatea de comercializare cu amănuntul de autoturisme şi autoutilitare uşoare şi linia de service pentru autoturisme şi autoutilitare operate în prezent de Colina Motors, dealer autorizat în România pentru mărcile Ford şi Hyundai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Roadhill Automotive SRL intenţionează să preia activitatea de comercializare cu amănuntul de autoturisme şi autoutilitare uşoare şi linia de service pentru autoturisme şi autoutilitare operate, în prezent, de Colina Motors SRL", anunţă autoritatea de concurenţă.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

"În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege", arată autoritatea de concurenţă.

Roadhill Automotive SRL comercializează cu amănuntul autoturisme şi autoutilitare uşoare (sub 3,5 tone) marca Ford, deţine şi operează o linie de service multi-marcă pentru autoturisme şi autoutilitare uşoare  în zona Bucureşti-Ilfov şi comercializează autoturisme şi autoutilitare uşoare second-hand. Grupul Semha, din care face parte Roadhill, deţine în România mai multe societăţi, ce activează în domenii de activitate variante, cum ar fi: Aviroms Rent-a-car SRL (închiriere autovehicule), Metropolitan Leasing SRL, Metro Imobiliare Development SRL, Total  Asset Management SRL, BR Assets Development SRL (închiriere imobile), Massiv Forest Products SRL (producerea şi comercializarea produselor din lemn), A.J. Realty International Development SRL (producerea si comercializarea cerealelor).

Colina Motors SRL este dealer autorizat în România pentru mărcile Ford şi Hyundai şi deţine o unitate service în zona Bucureşti-Ilfov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.