Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) a atribuit contracte de deszăpezire până în 2020 pentru doar trei din cele cinci loturi administrate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova şi pentru care va plăti 88,2 milioane de lei (19,5 milioane euro), cu TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În total, CNAIR a primit în iulie 192 de oferte pentru deszăpezirea drumurilor naţionale şi autostrăzilor din întreaga ţară în următorii patru ani, dintre care peste o treime au venit din partea firmelor Diferit Cluj, Trameco Oradea şi Delta ACM 93.

CNAIR a oferit contractul pentru Secţia de Drumuri Naţionale (SDN) Craiova firmei Rodali Cargo, cu sediul în localitatea Giubega, judeţul Dolj, căreia îi va achita cel mult 35,3 milioane de lei (7,8 milioane euro), cu TVA. 

Pentru SDN Turnu Severin, contractul a fost atribuit asocierii companiei Route Center Construct, din Drobeta-Turnu Severin, pentru care va plăti 24,9 milioane lei (5,5 milioane euro).

CNAIR a oferit contractul pentru SDN Slatina firmei Clean Prest Activ, pentru care va plăti 28 milioane lei (6,2 milioane euro).

Restul loturilor, pentru care nu au fost publicate încă contractele de atribuire, sunt SDN Târgu Jiu şi SDN Râmnicu Vâlcea.

CNADNR a scos la licitaţie, în luna mai, contractele de deszăpezire, pentru perioada 2016-2020, pentru toate judeţele ţării, în valoare totală maximă estimată la nivel naţional de 1,98 miliarde lei (450 milioane euro), TVA inclus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...