Trenurile care intră în Gara de Nord din Bucureşti circulă în condiţii normale începând cu ora 15.37, iar la intrarea în Capitală au rămas în aşteptare doar patru trenuri de călători care înregistrează întârzieri mai mari de 100 de minute, a anunţat miercuri CFR SA, compania care administrează infrastructura de cale ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia trenurilor s-a desfăşurat miercuri cu dificultate în zona Bucureştiului din cauza căderilor masive de zăpadă, dar acum aceasta se desfăşoară conform graficului.

”La această oră trenurile intră în condiţii normale în Gara de Nord. Circulaţia feroviară la intrarea Capitală se desfăşoară conform graficului”, se arată în comunicatul CFR SA.

La intrarea în Capitală au rămas în aşteptare doar patru trenuri de călători care înregistrează întârzieri mai mari de 100 de minute, acestea urmând să fie înscrise pentru garare pe liniile eliberate de trenurile care pleaca din Bucureşti Nord.

Pe ruta Bucureşti - Constanţa este una dintre cele mai grele situaţii de pe reţeaua feroviară, în condiţiile în care se circulă în continuare cu plug antemergător.

Şi în după-amiaza zilei de miercuri, CFR SA şi CFR Călători vor încerca să realizeze legătura dintre aceste oraşe. Către Constanţa va pleca un tren din Capitală la ora 19.00, iar către Bucureşti Nord va pleca un tren din Constanţa la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...