Aerotravel, una dintre cele mai mari agenţii de turism cu capital românesc, a anunţat miercuri că devine partenerul exclusiv al Travel Leaders în România şi membru fondator al reţelei globale Travel Leaders, cu focus pe turismul de afaceri şi evenimente corporate, grupul estimând pentru acest an vânzări de 45 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2019, alături de alţi furnizori de management al călătoriilor de afaceri din întreaga lume, Aerotravel a sesizat oportunitatea de a deveni partener Travel Leaders în proiectul de creare a unei reţele globale care să furnizeze noua generaţie de servicii de business travel şi evenimente corporate.

“Acest parteneriat susţine misiunea noastră de a oferi servicii de business travel în orice colţ al lumii, atât clienţilor locali, cât şi celor internaţionali, la standarde înalte de calitate. Pentru Aerotravel, apartenenţa la Travel Leaders reprezintă o deschidere spre afaceri la nivel global şi conectarea la viitorul turismului de afaceri, fie că vizăm adoptarea tehnologiilor de ultimă oră sau a noilor paradigme de a livra soluţii competitive de business travel”, a spus Antonio Niţu, director general Aerotravel.

Grupul Aerotravel este format din Aerotravel, cu linia de business travel şi MICE, ce comunică prin intermediul brandului Travel Leaders Romania şi aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacanţe, care include agenţiile de stradă şi platforma fabricadevacante.ro şi cei doi turoperatori: CruiseHub şi AeroVacanţe.

Grupul Aerotravel a înregistrat vânzări de 35 milioane euro în 2017 şi 40 milioane în 2018, şi un număr de pasageri de 116.000 în 2017 şi 150.000 în 2018. Pentru 2019, Grupul Aerotravel estimează vânzări de 45 milioane euro şi un număr total de pasageri de 160.000.

Aerotravel, prin componenta de turism de afaceri şi evenimente corporate, care are o pondere de peste 80% din afacerile grupului, va furniza clienţilor – companii soluţii şi servicii personalizate, care vor beneficia de expertiza şi suportul strategic şi logistic al Travel Leaders Network.

Travel Leaders Network este o reţea globală care cuprinde în prezent peste 561 de mari agenţii de turism, 42.000 de specialişti şi peste 75 de ani de istorie. Doar în Statele Unite, Travel Leaders are un volum anual de vânzări de aproximativ 20 miliarde dolari, reprezentând cea mai mare reţea de agenţii de turism din America de Nord.

Travel Leaders Network şi Travel Leaders Corporate sunt membri ai Travel Leaders Group.

Travel Leaders Network este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii şi produse turistice la nivel global, având în fiecare an milioane de clienţi persoane fizice (turism de agrement) şi companii (turism de afaceri). Travel Leaders Network se bazează pe aproximativ 6.000 de agenţii de turism în Statele Unite şi Canada.

Travel Leaders Corporate este componenta Travel Leaders Network care furnizează la nivel global exclusiv servicii turistice pentru organizaţii şi evenimente corporate. Travel Leaders este una dintre cele mai importante companii de management al călătoriilor la nivel global, cu peste 561 de parteneri şi mai mult de 42.000 de specialişti în întreaga lume.

Aerotravel este una dintre cele mai importante companii de management al călătoriilor din România, care oferă servicii de business travel şi MICE (evenimente corporate) organizaţiilor private locale şi regionale. Aerotravel furnizează soluţii de călătorii de afaceri, cu peste 110 specialişti în turism şi opt agenţii proprii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.