A 7-a aeronavă Wizz Air – un Airbus A321 - a fost alocată flotei din Cluj-Napoca. Aeronava va opera pe trei rute nou-introduse ce vor decola către insula grecească Corfu şi către oraşele italiene Torino şi Napoli. Wizz Air oferă acum 43 de rute de pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj către destinaţii variate din Europa şi nu numai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu a şaptea aeronavă alocată bazei şi noile rute adăugate reţelei din România, Wizz Air îşi consolidează poziţia de lider de piaţă, drept cea mai mare companie aeriană care operează din Cluj-Napoca. Aceste eforturi reafirmă angajamentul companiei aeriene de a oferi destinaţii populare şi tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod. Majoritatea zborurilor companiei aeriene îşi respectă planificarea, ajutând în luna iulie peste 130.000 de pasageri să ajungă la destinaţiile lor în fiecare zi”, a transmis, joi, compania, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a precizat că pasagerii români pot călători acum din Cluj-Napoca către insula Corfu în fiecare luni şi vineri, primul zbor decolând pe 1 august. 

În plus, celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli şi Torino sunt operate în zilele de miercuri şi duminică, ambele începând cu 3 august.  

”Toate cele trei destinaţii către frumoasele ţări mediteraneene sunt perfecte pentru vacanţele de familie şi cele din timpul verii, pline de cultură, istorie, mâncare delicioasă, plaje pline de viaţă şi experienţe memorabile. Pe lângă aceste noi pieţe, Wizz Air a crescut frecvenţa rutei Cluj-Napoca – Paris-Beauvais cu încă trei zboruri, la 9 zboruri pe săptămână. Frecvenţa zborurilor către Barcelona a fost mărită cu două zboruri suplimentare, la 7 zboruri pe săptămână. Rutele către Málaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel-Mulhouse-Freiburg şi Memmingen au crescut cu un zbor pe săptămână”, a mai transmis Wizz Air.  

”Noua aeronavă Airbus A321 care se alătură astăzi flotei existente marchează o nouă etapă în transportul aerian pe aeroportul clujean”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.