LDV Bank a anunţat, vineri, inaugurarea primei case de schimb valutar care cumpără şi vinde Bitcoin în regim automatizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 LDV Bank, un proiect al Globe Monnaie, este un exchange de criptomonede românesc, prezent pe piaţă din martie 2018.

Astfel, prin intermediul caselor de schimb valutar clasice, LDV Bank lansează Crypto Spots, locurile în care poţi cumpăra şi vinde instant Bitcoin şi Ethereum.

LDV Bank a lansat vineri primul Crypto Spot în Bucureşti, în zona 13 Septembrie, în incinta Lucas Exchange, urmând ca în perioada următoare să fie deschise astfel de locaţii în multe alte puncte din ţară.

”În zilele noastre facem plăţi cu cardul extrem de rapid. Ne vedem online cu persoane aflate la mii de km distanţă. Trimitem instant galerii întregi cu poze. Mergem cu maşina pe distanţe foarte lungi. Folosim frecvent tehnologii fără să înţelegem cu exactitate cum funcţionează. Folosim beneficiile acestor tehnologii. La fel se întâmplă şi cu blockchain şi criptomonedele. Mulţi oameni nu vor să se complice cu tehnologia din spate sau cu conturi pe platforme greoaie. Vor să cumpere simplu şi rapid, cu cash, în siguranţă, oricât (sau aproape oricât) şi oricând doresc să facă acest lucru”, arată LDV Bank într-un comunicat.

Pentru asta, nu este nevoie de niciun cont făcut înainte, doar bani cash/crypto. De asemenea, tranzacţiile sunt făcute de un operator uman, mai arată comunicatul.

”Spre deosebire de ATM-uri, banii nu se introduc unul câte unul, lucru deranjant şi obositor la sume mai mari, ci sunt număraţi integral cu ajutorul maşinii de numărat bani”, mai informează comunicatul.

Crypto Spots by LDV Bank reprezintă o alternativă la grupurile de schimb cash de pe Telegram sau localbitcoins, iar clienţii vor veni la ghişeu unde îşi vor face operaţiunile ”în deplină siguranţă”.

Mai mult, ”la Crypto Spots găseşti oricând un plafon minim de 10.000 euro, în sumă echivalentă în lei”.

„Targetul nostru ca proceduri este ca userul/clientul să nu petreacă mai mult timp în casa de schimb decât la ATM”, a declarat Marius Morra, CEO LDV Bank.

De asemenea, majoritatea caselor de schimb valutar în care funcţionează Crypto Spots by LDV Bank au program non-stop.

„Prin punerea la dispoziţie a platformei noastre, adaptată nevoilor şi stilului lor de lucru ca interfaţă şi proceduri, îi ajutăm să intre în acest business aproape instant, să scutească timp şi bani de la dezvoltarea propriilor platforme. A fost o adevărată provocare să dezvoltăm platforma în această direcţie, o direcţie neexploatată până în prezent. Ne aşteptăm ca în curând casele de schimb valutar şi alte tipuri de entităţi similare să intre agresiv pe piaţa de schimb a criptomonedelor şi vor avea nevoie de un tool să facă asta” declară CTO-ul LDV Bank, Sabin Simionescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.