Joe Johns, corespondent CNN la Washington, a fost „atacat” de un raton în timpul unor transmisiuni în direct de la Casa Albă, incident relatat amuzant de postul de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Johns a spus că el şi ratonii au o poveste veche. Săptămâna trecută, înainte de a intra live pentru emisiunea „New Day”, Johns a simţit ceva pe picior. S-a uitat şi a văzut un raton, relatează CNN.

„Ce ai putea face? M-am speriat”, a spus el. „Asta se întâmpla cu 20 de secunde înainte de direct şi am început să strig la el: «Pleacă de aici!»”.

Animalul a revenit înainte ca jurnalistul să îşi înceapă relatarea, aşa că Johns a aruncat înspre el cu un obiect pentru a-l speria.

Miercuri, ratonul a revenit pe peluza de la Casa Albă. Johns tocmai îşi încheiase transmisiunea live şi aştepta să fie difuzată o înregistrare video când animalul a lovit din nou.

„Un cameraman NBC mi-a strigat numele... M-am întors şi era iar acolo”. Johns a aruncat din nou cu ceva, însă nu a mai funcţionat. Un ofiţer de la Serviciile Secrete, cu o lanternă, a încercat să îl facă pe raton să plece, însă acesta a intrat direct în cortul media al CNN.

Camera de filmare l-a suprins pe Johns încercând să dea afară animalul. În acţiunea lui, casca i s-a desprins, astfel că jurnalistul nu ştia dacă este sau nu în direct. Spre norocul său, mai avea câteva secunde înainte de live şi a avut timp să se repoziţioneze. 

„Este a doua oară când ratonul a venit la «New Day». Cine ştie de ce, dar cred că lumina atrage animalele şi adaugi faptul că pajiştea de la Casa Albă e pustie”, a spus Johns. 

Prezentatoarea Alisyn Camerota a publicat pe Twitter imaginile care au fost urmărite de peste 1,7 milioane de ori, iar Johns s-a amuzat la rândul lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.