Trailerul oficial al „The Sandman” a fost lansat, duminică, în timpul unui panel live în cadrul San Diego Comic Con. Filmul va putea fi văzut din 5 august pe Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Panel au participat actorii Tom Sturridge (he/him), Gwendoline Christie (she/her), Vivienne Acheampong (she/her), Boyd Holbrook (he/him), Kirby Howell-Baptiste (she/her), Mason Alexander Park (they/them), Jenna Coleman ((she/her), Vanesu Samunyai ((she/her), Patton Oswalt (el/el), precum şi creatorul/producătorul executiv Neil Gaiman (he/him) şi showrunnerul/producătorul executiv Allan Heinberg (he/him).

Când Sandman, alias Stăpânul Viselor - o fiinţă cosmică puternică ce poate controla visele - este capturat în mod neaşteptat şi ţinut prizonier timp de peste un secol. Acum, el trebuie să călătorească prin diferite lumi şi linii temporale pentru a remedia haosul pe care l-a provocat absenţa lui.

O altă lume ni se deschide când închidem ochii şi dormim, un loc numit „Visarea", unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viaţă celor mai intime temeri şi fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neaşteptat şi ţinut prizonier timp de un secol, absenţa sa declanşează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât şi pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, el trebuie să călătorească în diferite lumi şi fire temporale pentru a repara greşelile făcute în lunga sa existenţă, a-şi vizita prietenii şi duşmanii şi a întâlni pe parcurs noi entităţi cosmice şi umane.

Bazat pe îndrăgita şi premiata serie BD de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, „The Sandman” este o combinaţie de mituri şi fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este şi producător executiv. Realizatori: Allan Heinberg şi David S. Goyer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.