Stagiunea 2016-2017 la Teatrul Mic se deschide pe 30 septembrie cu spectacolul ”Anul dispărut. 1989”, de la ora 19.00, un spectacol în care publicul este invitat să participe direct la rememorarea anului 1989 prin intermediul a trei poveşti transpuse pe scenă de actorii Gheorghe Visu, Maria Ploae, Ilinca Manolache, Mihaela Rădescu, Toma Cuzin, Isabela Neamţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începutul de stagiune la Teatrul Mic debutează cu programarea celor mai importante succese de public şi de critică din repertoriu: ”Anul dispărut.1989”, ”Trei gemeni veneţieni”, ”Casa cu pisici”, ”Pensiune completă”, ”Somnoroasa aventură”, ”Cum iubeşte cealaltă jumătate”, ”D’ale carnavalului” şi recenta premieră ”Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike”.

Spectatorii o pot vedea pe scena Teatrului Mic pe actriţa Emilia Dobrin, premiată de UNITER cu premiul Cea mai bună actriţă pentru rolul Elena din ”Casa cu pisici”. 

Producţia Teatrului Mic ce confirmă la fiecare reprezentaţie succesul de public pe care l-a înregistrat chiar de la premieră, Pensiune completă este văzut de critici drept “un spectacol jucat cu vervă şi cu plăcere de către o distribuţie foarte bună” ce îi include pe Cristi Iacob, Ruxandra Enescu, Claudiu Istodor, Ana Bart, Sergiu Fleşner, Andreea Grămoşteanu, Claudia Prec, Liliana Pană.

În ”Trei gemeni veneţieni” - un spectacol alert, spumos, plin de situaţii neaşteptate, încurcături hazlii şi voie bună”, Cristi Iacob în rolul tripleţilor se dovedeşte a fi “un actor eclectric”, cu o extraodinară capacitate de expresie şi putere de transformare, anunţă instituţia. 

Comedia ”Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike” a dramaturgului american Christopher Durang şi-a adjudecat Premiul Tony pentru Cea mai bună piesă în 2013.

Vestitele personaje ale lui Cehov şi temele ce le însoţesc sunt remixate în spirit contemporan, oferind actorilor Gheorghe Visu, Mihaela Rădescu, Liliana Pană, Andreea Grămoşteanu, Ştefan Lupu şi Bianca Popescu partituri savuroase, în care ludicul are rol principal.

Toate spectacolele au fost programate de la ora 19.00. Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Mic, online, pe bilet.ro sau www.teatrulmic.ro (accesând butonul “Cumpără bilet” de pe pagina spectacolelor). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.