Spectacolul ”Crima din strada Lourcine”, după Eugène Labiche, în regia lui Felix Alexa, cu actorul Marius Manole în distribuţie, va avea premiera oficială la Sala Atelier a Teatrului Naţional ”I.L. Caragiale” din Bucureşti (TNB), pe 2 februarie, de la ora 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele reprezentaţii ale spectacolului vor avea loc pe 20 ianuarie, 21 ianuarie şi 22 ianuarie, de la ora 20.00. Spectacolul va fi jucat şi pe 3 februarie, de la ora 20.00.

”Recunoscut pentru viziunea sa vie, modernă, Felix Alexa propune un Labiche mai puţin cunoscut de publicul român. Gagurile şi răsturnările de situaţie se ţin lanţ în această piesă ce descrie exact graniţa ambiguă dintre aparenţă şi realitate, revoltă şi resemnare, vinovăţia asumată şi instinctul criminal ascuns în fiecare dintre noi, aşa cum observă regizorul. Dar ce poate fi mai cumplit decât să te suspectezi de crimă după o noapte în care doi foşti colegi de liceu, copleşiţi de bucuria revederii, se abandonează plăcerilor bahice până la uitarea de sine?”, transmit reprezentanţii TNB.

Alături de Marius Manole, din distribuţie fac parte Istvan Teglas, Raluca Aprodu, Mihai Calotă şi Victor Ţăpeanu. Scenografia este semnată de Andrada Chiriac.

”Pentru mine, forţa şi unicitatea acestei piese, umorul ei fin, vin tocmai din îmbinarea stranie între disperarea personajelor care vor să scape unui destin implacabil şi derizoriul situaţiei lor reale", spune Felix Alexa.

Bilete pot fi cumpărate la Casa de bilete a TNB şi online, de pe Mystage.ro. Pentru primele spectacole biletele sunt epuizate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.