Serialul "The Butcher: Întrecerea măcelarilor" va fi transmis în premieră, începând de marţi, ora 22.00, de canalul History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia prezintă o întrecere a celor mai buni maeştri ai artei măcelăriei, patru profesionişti care îşi aduc cuţitele ascuţite şi aptitudinile într-o competiţie inedită, cu miză care creşte de la etapă la etapă.

În fiecare episod al serialului, măcelarii sunt supuşi unor provocări care îi motivează să îşi dezvăluie toate aptitudinile, strategiile şi tehnicile de tăiere a cărnii.

De-a lungul istoriei, meseria de măcelar a fost considerată una de bază în lupta pentru supravieţuire. În civilizaţiile timpurii, când erau des întâlnite situaţiile de îmbolnăvire provocate de calitatea alimentaţiei, măcelarii se asigurau că porţionarea şi pregătirea cărnii era realizată corect. Apoi, de-a lungul secolelor, măcelarii au devenit parte esenţială din structura fiecărui oraş din America.

În prezent, este o mândrie să ai titlul de "Maestru Măcelar", iar prin serialul "The Butcher: Întrecerea măcelarilor", cei mai iscusiţi măcelari au şansa să arate cât de inedit este acest meşteşug adus la rang de artă şi că merită titlul de "Maestru Măcelar".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.