Comedy Central a anunţat joi că serialul „South Park” va avea trei noi sezoane, astfel că producţia animată va ajunge la 26 de sezoane şi cel puţin 327 de episoade, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sezonul cu numărul 23 va avea premiera pe 25 septembrie. În timpul acestuia, serialul va depăşi pragul de 300 de episoade. 

Creatorii Trey Parker şi Matt Stone au transmis: „Aparent, eforturile noastre de a face ca serialul să fie anulat au eşuat. Din fericire, iubim Comedy Central şi pe Kent Alterman şi echipa noastră, aşa că abia aşteptăm noi ocazii de anulare în următorii câţiva ani”.

Parker şi Stone vor continua să scrie, regizeze şi editeze fiecare episod din „South Park”, aşa cum au făcut-o de la premiera din 1997.

Parker, Stone, Anne Garefino şi Frank C. Agnone II sunt producători executivi ai serialului.

„The Simpsons” deţine recordul de cel mai longeviv serial animat din toate timpurile, cu 30 de sezoane şi 669 de episoade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.