Richard Harrison, cunoscut telespectatorilor ca "Bătrânul" din show-ul de pe History "Aşii amanetului/ Pawn Stars", a murit luni dimineaţă după o lungă luptă cu boala Parkinson, a anunţat fiul său, Rick Harrison, citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rick Harrison, care a fost co-prezentator cu tatăl său în emisiune, a scris pe Instagram că tatăl său a murit "înconjurat de cei pe care i-a iubit". 

"A fost eroul meu şi sunt norocos că "Bătrânul" mi-a fost tată", a scris el. "A trăit o viaţă plină şi prin emisiunea de pe canalul History "Pawn Stars a influenţat vieţile oamenilor de pretutindeni, învăţându-i ce înseamnă să valorezi iubirea pentru familie, munca şi umorul".  

Rick Harrison a adăugat: "Apreciem gândurile tuturor şi rugăciunile voastre şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente". 

Programul "Pawn Stars", care a fost difuzat de History încă de la debut, în 2009, urmărea afacerea familiei din Las Vegas, din magazinul de amanet World Famous Gold & Silver Pawn Shop.

"Suntem trişti să aflăm că l-am pierdut pe prietenul nostru Richard "Bătrânul" Harrison, un membru iubit al History", a scris postul de televziune într-un comunicat. "Îi vom simţi lipsa, înţelepciunea şi candoare sa. Gândurile noastre se îndreaptă către familie în aceste momente dificile". 

Echipa de la Gold & Silver Pawn şi familia de la "Pawn Stars" a transmis: "Ni-l vom aminti ca pe cel mai bun tată, bunic şi străbunic pe care a putut să-l aibă familia şi fanii, care uneori era îmbufnat (dar totodată iubitor), adesea spiritual şi foarte raţional când era vorba de show.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.