Primul episod al miniseriei „Planeta Albastră II/ Blue Planet II”, narată de Sir David Attenborough şi difuzată de BBC One, a fost urmărit duminică în Marea Britanie de aproximativ 10,3 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a devansat „Strictly Come Dancing” şi „X Factor”, potrivit BBC. Prima dintre aceste emisiuni a fost difuzată înainte de serialul documentar şi a fost urmărită de o medie de 9,6 milioane de telespectatori.

„X Factor” însă a înregistrat doar 4,3 milioane de telespectatori, în medie. Cifrele emisiunilor vor creşte când vor fi adăugate şi vizionările de pe platforme ca iPlayer şi  canale precum ITV+1.

Weekendul acesta au fost prezentate primele două show-uri live din „X Factor”, însă juratul Simon Cowell a absentat de la ambele. El s-a rănit după ce a căzut pe scările din casa lui din Londra. Din juriul emisiunilor au făcut parte Sharon Osborne, Louis Walsh şi Nicole Scherzinger. Duminică seară lor li s-a alăturat Alesha Dixon, jurat la „Britain's Got Talent”.

În România, „Planeta Albastră II” poate fi urmărit pe BBC Earth, duminica, de la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.