Videoclipul „Alege-ţi viitorul/ Choose Your Future”, parte a campaniei Parlamentului European, a fost vizualizat de peste 75 de milioane de ori în decurs de o săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la lansarea oficială a lui, pe 25 aprilie, videoclipul a fost vizualizat mai mult de 75 de milioane de ori, cifre record pentru o campanie instituţională (cifre actualizate pe 2 mai, ora 09.00).

Videoclipul este subtitrat în toate cele 24 de limbi oficiale ale UE, în alte limbi europene, în diferite variante naţionale ale aceloraşi limbi (32 în total), precum şi în alte cinci limbi importante la nivel internaţional (arabă, chineză, rusă, hindi şi turcă). El a fost produs, de asemenea, în 31 de limbaje mimico-gestuale şi în limbajul mimico-gestual internaţional, cu sprijinul Uniunii Europene a Surzilor (EUD).

Filmul e regizat de francezul Frédéric Planchon şi produs pentru Parlamentul European de European Broadcast Partners şi subcontractantul acestora, & Co./NoA.

În cele trei minute, Planchon a documentat momente intense ale venirii pe lume a mai multor copii europeni.

„Choose Your Future” este un impuls privind participarea la vot şi exprimă faptul că europenii vor trăi apoi în consecinţă, inclusiv copii care se nasc acum.

Campania Parlamentului European include platforma dedataastavotez.eu, ce facilitează implicarea cetăţenilor în alegerile europene. Până acum, mai mult de 270.000 de persoane s-au înregistrat pe aceasta platformă la nivel european.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în toate statele membre între 23 şi 26 mai. În România, ele vor avea loc pe 26 mai, între orele 07.00 şi 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.