Naomi Campbell, Kate Moss şi Steve McQueen se află între noii editori colaboratori ai revistei Vogue, numiţi de redactorul-şef Edward Enninful şi care îşi vor începe activitatea de la 1 august, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele săptămâni mai mulţi editori au părăsit echipa de la Vogue. ”Sunt încântat că Kate, Naomi şi Steve vor lucra cu noi”, a spus Enninful într-un comunicat de presă publicat pe site-ul revistei. 

Kate Moss a colaborat deja ca editor de modă din 2013, însă Naomi Campbell şi Steve McQueen lucrează pentru prima dată cu celebra revistă. 

”Două dintre cele mai influente persoane şi supermodele, Naomi şi Kate, au un impact enorm în cultură”, a spus Enninful. ”Recunoscut ca un regizor apreciat şi câştigător al premiului Turner, Steve va aduce o contribuţie mai mare a artelor în revistă”.  

McQueen este faimos pentru regia filmului ”Shame” şi câştigător al unui Oscar pentru ”12 ani de sclavie”. 

Perioada de tranziţie la Vogue nu a fost lină de când redactoru-şef al British Vogue, Alexandra Shulman, şi-a anunţat plecarea. 

Placarea Lucindei Chambers, directorul de fashion al revistei din ultimii 25 de ani, a fost cea mai spectaculoasă de până acum. Într-un interviu pentru Vestoj ea a admis că nu a citit Vogue de ani de zile, descriind hainele  drept ”irelevante pentru mulţi oameni - ridicol de scumpe”. 

Redactorul comercial Emily Sheffield a părăsit revista săptămâna aceasta. 

Revista Vogue este coordonată de editorul-şef Anna Wintour din 1988. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.